Krachtproef

Krachtproef Hondentuig maZter

Waarom hebben wij een krachtproef gedaan? Wij wilden zelf weten hoe sterk ons product is voordat wij hier verkondigingen over maakten.

• De klant kan op basis hiervan zelf beoordelen of hij/zij het tuig sterk en kwalitatief genoeg vindt
• Zien wat er gebeurd wanneer ons product onder extreme omstandigheden wel kapot gaat
• Zien hoe de gespen, sluitingen, ringen en band eruit zien wanneer deze geknapt c.q. gebroken zijn
• Het opspeuren van eventuele zwakten/verbeterpunten in ons product

De Gesp:
Hoewel de gesp zo sterk is dat wij er een auto mee hebben kunnen slepen is dit hoogwaardige stukje kunststof wel het eerste wat kapot gaat onder zware spanning. Om te zien op welke plek hij zou breken hebben wij er een paar kapot getrokken door een keer flink gas te geven. Wanneer uw hond het tuig draagt staat er geen spanning op de gesp. De gesp kan enkel breken wanneer deze verkeerd in elkaar wordt geklikt.

Het band:
Nadat de gesp het eindelijk had begeven bleef er enkel het band over om te testen. Het band had, met gesp een auto door de versnelling en de handrem getrokken. Om uit te vinden waar deze het eerst zou scheuren hebben we met een flinke dot gas opgetrokken. Het band zelf bleef intact, en enkel de verbinding van garen/stiksel liet het afweten.

De ringen:
Nadat de gespen en het het garen/stiksel het eindelijk hadden begeven onder extreme druk, zagen de ringen er zo uit.

Bekijk de maZter video

In dit filmpje is te zien hoe een maZter anti-trektuig het opneemt tegen een auto. Hierdoor kunt u zien hoe sterk ons product is. Tevens kunt u zien hoe u de maZter moet afstellen zodat deze de juiste pasvorm heeft op uw hond.